Medicinsk Fotvård
Bara Fötter - Hela kroppen
BOKA BEHANDLING


Att tänka på före, och efter din behandling:

FÖRE:

Hos mig är alla välkomna. Till mig kommer män och kvinnor. I alla åldrar, precis som man är.


Är det ditt första besök? Många känner sig lite oroliga, kanske tycker att man borde kommit tidigare, kanske visste du inte vart du skulle vända dig, kanske har du komplex.. Oroa dig inte - vi löser det mesta tillsammans. Försök inte att fixa fötterna innan, det är bra för mig att se hur det ser ut så att jag kan ge dig rätt behandling. 


Avlägsna eventuellt nagellack. 


Sådant som är bra för mig att veta, för att du ska få en säker behandling:

Diabetes

Användande av blodförtunnande medicin

Graviditet

Hudsjukdomar

Eventuella blodsmittor


EFTER:

Följ råden om egenvård som du får med dig - detta är viktigt för att du ska få ett så bra resultat av din behandling som möjligt.