Medicinsk Fotvård
Bara Fötter - Hela kroppen
BOKA BEHANDLING


Mina behandlingar

Jag är glad att kunna erbjuda ett specialiserat urval av behandlingar med hög kvalitet. Så långt det är möjligt - använder jag ekologiska produkter.

Medicinsk Fotvård
50 min 700:-

Behandlingen börjar med ett avkopplande och mjukgörande fotbad. Jag går igenom dina fötter, behandlar och ger råd och hjälp vid nagel och fotsvamp, behandlar förtjockade och missfärgade naglar, förhårdnader, liktorn, nageltrång, hälsprickor, vårtor och anpassar behandlingen efter just dina fötter.
Behandlingen avslutas med välgörande och vårdande nagelolja och en kortare fotmassage som främjar blodcirkulationen.
Du får råd om egenvård och behandling som passar just dig
.

Återbesök (inom 1 månad) Medicinsk Fotvård
25 min 500:-

Har du varit på en hel medicinsk fotvårdsbehanding hos mig tidigare och behöver återkomma tätare, veckovis eller inom en månad, för att se över och åtgärda ett specifikt problem - exempelvis nagelklippning, vårta, hälspricka, liktorn, fot- eller nagelsvamp - då kan du boka en delbehandling.

Detta är en punktbehandling och inte en hel fotvårdsbehandling.

Fotbehandling Fotvård/Friskvård (för dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag från jobbet)
50 min 875:-
Fotvård som friskvård är en anpassad och välgörande fotbehandling med ett avkopplande fotbad och fotmassage, däremellan får du en fotbehandling där nagelvård och avlägsnande av förhårdnader ingår. Givetvis får du också med dig goda råd om förebyggande egenvård. Denna behandlingen bokar du som vill använda ditt friskvårdsbidrag!
Vårdande och förebyggande i samma behandling.

Här ingår inte behandling av nageltrång, liktorn eller vårtor - har du bekymmer med detta så välj istället en medicinsk fotvård. (Medicinska behandlingar ingår inte i ditt friskvårdsbidrag.)

ONYFIX nagelkorrigering

30 min En bygel 550:- två byglar vid samma tillfälle 750:-

Nagelkorrigering med den unika och smärtfria metoden från ONYFIX. Behandlingen hjälper dig som har problem med nageltrång.
Viktigt att tänka på är att nageln ska vara ren och torr vid behandlingen, därför är det inte optimalt att göra en nagelkorrigering vid samma tillfälle som en fotbehandling.
Undvik bad och insmörjning samma dag som behandlingen och ett dygn efter behandlingen.

Många har blivit hjälpta och problemfria av denna metoden.

Har du inte varit hos mig på en behandling tidigare så kontakta mig för rådgivning innan bokning eller boka en vanlig medicinsk fotvård för att påbörja en behandling med Onyfix.

Klicka på länken för att se hur en behandling med ONYFIX går till:
https://vimeo.com/318205952

Presentkort

En hälsosam och omtänksam present.

Fotvård brukar bli en uppskattad present av många! Som födelsedagspresent, till någon speciell på alla hjärtans dag, eller kanske vilken dag som helst, på mors dag eller fars dag, i julklapp, som företagspresent vid jul eller till sommaren.

Presentkort utfärdas med valfritt belopp eller behandling. Du kan köpa ett fint presentkort på plats eller få det skickat till dig själv eller till någon annan.

Betalning via swish. Skickas nästkommande vardag eller efter överenskommelse och önskemål. 

Betalning sker till 1234 96 43 00. Kontakta mig alltid innan betalning.